Min kärlek till kött

Hej och välkommen till Buffalo Steakhouse, bloggen om min kärlek till kött och den resa jag har gjort till världens alla hörn för att hitta den perfekta steken eller biffen. Här kommer jag lägga upp recensioner, recept, matlagningstips och mycket annat frampå.

Ni undrar kanske hur bloggen fick sitt namn och svaret är ganska logiskt. Jag åt nämligen min första riktiga köttbit på Buffalo Steakhouse i Phuket. Innan dess hade det mest varit köttfärs, köttbullar, korvar etc, men efter att ha prövat på en blodig biff i Thailand var jag såld. Ni ser restaurangen i Kata Plaza nedan.

kataplaza

Numera beställer jag aldrig någonting annat än kött när jag är ute på restaurang. Jag slås ständigt av det faktum att två köttbitar aldrig kan smaka likadant. Det är så många olika faktorer som påverkar och varje ny köttbit blir därför en ny upplevelse. Varierar man dessutom rödtjutet till biffen finns det oändligt många smakkombinationer.

Följ med på min resa

Förhoppningen med den här bloggen är att jag ska kunna dela min resa och mina smakupplevelser med er läsare. Även om ni får nöja er med att “äta med ögonen” så tror och hoppas jag att ni kommer tycka om det jag delar med mig av, och att ni kommer besöka mig regelbundet. Jag ser fram emot resan tillsammans med er!

MVH
Tore